- 1De verenigingsaccommodatie

Toegang: 

De vereniging is gevestigd in het voormalige Juvenaat aan de Babberichseweg 23 in Zevenaar. De ingang is te bereiken vanaf de grote weg, rechts langs het hoofdgebouw; in de hoek vind je ingang nr. 3.

Openingstijden:

De verenigingsaccommodatie is het trefpunt voor alle leden en belangstellenden. Het lokaal is dinsdag- en donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur geopend.

juvenaatkleurSmal

Ook kun je op afspraak (0316 343 967) terecht op de tweede maandag van de maand van 19.30 tot 21.00 uur, met uitzondering van de maanden juli en augustus en op feestdagen.

De vereniging heeft de beschikking over meerdere lokalen waarvan de werkgroepen gebruikmaken voor vergaderingen, het uitwerken van programma’s en het uitvoeren van activiteiten. 

Ter ondersteuning van de activiteiten beschikt de vereniging over computers, waarop speciale software is geïnstalleerd, zoals het programma ‘Pro-Gen’ ter ondersteuning van genealogisch onderzoek en ‘Adlib’ voor opslag van foto’s, documenten en boeken. 

De bibliotheek bestaat uit een uitgebreide collectie boeken over de cultuurgeschiedenis van de Liemers. Ook kunnen periodieke uitgaven van een aantal zusterverenigingen worden ingezien.

1Leesmeer